Kippendijen van de BBQ

Ook al schijn te zon niet zo uitbundig, BBQ kan natuurlijk altijd.
Daarom een lekker recept van het lekkerste stukje van de kip. Kippendijen
BENODIGDHEDEN:
10 kippendijen
2 kippen bouillon blokjes
Rode of groene pesto
10 plakjes ontbijtspek of panchetta
10 prikkers
BEREIDING:
Leg de kippen dijen zoveel mogelijk in zijn vorm terug, zet hem vast met een prikker.
Breng een pan water en de kippen bouillon blokjes aan de kook.
Breng de bouillon tegen de kook en gaar de kippendijen in ongeveer 15 min.
Haal de prikker eruit maak de kippendijen open en smeer er een beetje pesto in, klap ze weer dicht, draai er een plakje ontbijtspek omheen en zet het geheel vast met een prikker.zet ze tot gebruik weg in de koelkast.
Grill de kippendijen op de BBQ tot ze warm en mooi bruin zijn. Ze zijn al gaar dus de temperatuur van de BBQ hoeft niet zo hoog te zijn.
Tip: je kunt de kippendijen een dag van tevoren klaar maken.