Over ons

Alles over

Wilma's keuken


U kunt telefonische reserveren of een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

 

Kookworkshop

Wilma is in 2002 begonnen met het geven van kook workshops. U kunt kiezen uit verschillende thema’s, waarbij een geheel diner word samengesteld. Onder het genot van een drankje worden de gerechten bereid. Aan het eind van de avond word ieder gerecht geserveerd met een korte uitleg.

Catering

Bij Wilma kunt u voor verschillende gelegenheden een catering aanvragen zoals een BBQ of luxe hapjes, Heb je zelf een idee, in overleg is alles mogelijk.

Wilma's

Keuken

Wilma’s Keuken is een gezellige plek waar alle gereedschappen en ingrediënten aanwezig zijn voor het perfect samenstelde diner. Met veel liefde worden de lekkerste gerechten bereid in deze gezellige leef keuken

maximaal 12 personen

 

wilma01

Wilma

van de Veerdonk

Mijn naam is wilma van de veerdonk, met wilma’s keuken heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Met mijn passie voor koken en mijn kennis van producten verzorg ik kookworkshops op thema. met liefde breng ik mijn kennis over op mijn gasten. maar het belangrijkste is dat het een gezellige avond is waarin veel word geleerd, gekookt en gekletst. wij houden enorm van gezelligheid!

 

maximaal 12 personen